BOEKEN

Soms vergeet ik het gewoon en ik merk dat het me nog steeds wat moeite kost om het op te schrijven. Maar ik ben een schrijver. In 2012 is mijn eerste boek Boven het maaiveld verschenen over de essentie van (persoonlijk) leiderschap. In datzelfde jaar schreef ik het verhaal “Schaf alle functies af” voor het boek Stempel Geschikt. In 2014 vroeg PWdeGids mij om een hoofdstuk over Duurzame Inzetbaarheid te schrijven voor HR Trends 2015.

In 2015 is mijn tweede boek Management Mythes uitgekomen over de mythes en overtuigingen van de werking van organisaties. Op school stonden er op mijn rapport altijd mooie cijfers die een schril contrast vormden met mijn cijfers voor schrijven en talen. Vandaar dat ik mijzelf nog regelmatig moet wakker schudden om te beseffen dat er echt mensen zijn die mijn boek in de kast hebben staan. Misschien moet ik die term schrijver wel aanpassen tot verteller, want ronkende volzinnen met literaire hoogstandjes moet je niet van mij verwachten. Snel leesbare verhalen met een knipoog zijn mijn signatuur, maar oordeel daar maar zelf over!

BHM_Omslag.indd

9200000036200088

stempelgeschikt

cover management mythes


Recensie van Boven het maaiveld in Office Magazine:
‘Een waarschuwing is hier eigenlijk wel op zijn plaats: Als je eenmaal in het boekje begint, kun je het nauwelijks nog wegleggen. Je blijft lezen.